Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
a ja sie boje jutrzejszej wizyty w szpitalu mam ochote uciekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aguss,czemu sie boisz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kurde Aga to ile Ty przytyłaś w czasie ciąży??? musiałaś sie zdrowo odżywiać mam nadzieje że moje kilogramy pójdą w dzidzię i tez szybko zgubię na razie 2,5 do przodu ale do grudnia daleko tylko ze mam 175cm wzrostu i bardzo mi nie widac brzucha ale jak sobie pojem to na wieczór widać he Aguss nic sie nie stresuj ja ostatnio stwierdziłam że nie ma co sie zamartwiać bo tylko gorzej sie czuję jak wszystko jest w porządku to trzeba sie tylko cieszyć no ale wiadomo jak przyjdzie poród to wtedy bedzie panika na całego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga, ja jeszcze nie dostalam, tylko papier, ze przyznali na urlop ide od poniedzialku na tej decyzji pisze, ze mam dostawac kase kazdego ostatniego pracujacego dnia miesiaca. To fajnie, ze tak szybko udalo Ci sie to zalatwic, ja czekalam 2,5 miesiaca na odpowiedz to super , ze wrocilas do formy tak szybko, tez bym tak chciala chociaz duzo moze nie przytylam, ale i tak czuje sie jak slon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
12 kilo i juz tego nie ma zostal mi niewielki brzuszek,taki flaczek musze nad nim popracowac a po za tym zadnego rozstepu tyle,ze ja dziewczeta pracowalam do konca ciazy, ciagle mnie w domu nie bylo no a teraz to dopiero mam sajgon latam jak poparzona po domu ale jest juz lepiej,coraz bardziej jestemn zorganizowana. Nawet dom mi sie udalo posprzatac jak mala spala. Pranie wstawilam,ale nie wiem czy rozwiesze,bo sie obudzila i juz musze nad nia stac. Nie musze jej brac na rece. Wystarczy,ze mnie czuje i lezy sobie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
sama juz nie wiem czego sie boje ale chyba najbardziej tego że nie umiem tego języka przeklętego:/ no ale odwrotu nie ma jakoś musze dać rade

aj aga ale ci zazdroszcze a z organizacją czasu dojdziesz do wprawy napewno a to gdzie ty pracujesz że do końca ciąży??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Fajnie że tak sobie super radzisz i masz nawet czas i siły na sprzątanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A bo ja mam swoja mala firme. No i w sumie caly czas pracuje. Ktos musi pilnowac,zeby wszystko bylo jak nalezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ooo a aga jaka masz firme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
aleks nie przejmuj sie ze nic Ci nie leci, tylko sie ciesz, to nie ma zadnego wplywu na mleko pozniej!! a siara to przeciez tylko problem-mi tez nie leci

aga jakbym zobaczyla ze ciurkiem mi leci z piersi to bym chyba zawalu dostala hehe

aguss nie przejmuj sie, wiele z nas nie zna jezyka i rodza dzieci za granica, damy rade, ja tez rozmawiam w wiekszosci po angielsku..

jeju a my sie przeprowadzamy to jakas masakra co sie dzieje syf i brud a ja padam ze zmeczenia, gosciu podwyzszyl miesieczna wplate o 500 kr i mialo wszystko lsnic a w kuchni dziura w scianie polatana jakby male dziecko plasteliny powpychalo, dziury zalatane biale na bezowych scianach, gasnica nie dziala, drzwi jednych nie ma, kolo kominka powypalaane dziury kurde mebli nie mamy za duzo firanek nic nie wiem kiedy my to ogarniemy, a do tego bylam u lekarza dzisiaj na moj duszacy kaszel stwierdzil ze to nie problem a na zylaki powiedzial ze nie ma w norwegii na to zadnych lekow i oni nic nie robia z tym masakra jakas :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok